Lediga tjänster

Om oss

Lediga tjänster

Vi söker just nu en Skogsvaktare till Hälleforsdistriktet

Hällefors Tierp Skogar AB är ett nybildat skogsbolag som äger ca 100 000 ha. Våra skogar är belägna kring Hällefors i norra Örebro län och runt Tierp i norra Uppland. Vårt innehav har en lång historia och tradition av skogsbruk. För oss är det självklart med ett fortsatt ansvarsfullt brukande genom ett aktivt och hållbart skogsbruk för kommande generationer.

Hällefors Tierp Skogar AB söker en Skogvaktare till Hälleforsdistriktet

Till Hälleforsdistriktet söker vi nu en engagerad och ansvarsfull skogvaktare med ett stort intresse för skogsskötsel och som tycker om att vara ute i fält. Vi värdesätter ett målmedvetet och drivande arbetssätt där din initiativförmåga och nyfikenhet bidrar till att lösa de vardagliga utmaningarna. För dig är det lika självklart att kunna arbeta på egen hand som i grupp. Du har lätt för att kommunicera med andra och skapa goda relationer. Kunskap och tidigare erfarenheter av att arbeta i Fagus Forest (Besk och VSOP) är meriterande. Med din kunskap bidrar du till företagets och dina medarbetares utveckling.

Vi erbjuder dig ett operativt ansvar för den norra delen av distriktet, vilket bland annat innebär planering och ledning av skogsvård och drivning. Natur- och kulturvård, certifiering, ajourhållning, väg- och fastighetsfrågor är en naturlig del i det vardagliga arbetet och bidrar till en variation i dina arbetsuppgifter och en möjlighet att utvecklas.

Du kommer att ingå i ett litet prestigelöst och positivt ”team” som tycker om att arbeta tillsammans och lära av varandra. Vårt distriktskontor är placerat i Nora.

Vi förutsätter att du har en skoglig högskoleutbildning. Körkort för bil är ett krav. I övrigt är rätt personlighet viktigare än en specifik utbildning.

Tjänsten kommer att tillsättas under våren med preliminärt tillträde den 1 september.

Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Lars Granberg på 070 – 235 06 03.

Vi samarbetar med Länsförsäkringar Uppsala i denna rekrytering. Ansök här.

Upplysningar

Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Lars Granberg på 070 – 235 06 03.

Vi satsar på skogsrubrik

officiatatet antur a vera quidel eatendis reptat aliquam cus dollaut expernatur.

Ansvarsfullt skogsbruk

Skog kan brukas uthålligt och de resurser som skogen ger kan ständigt förnyas.

Om Hällefors Tierp Skogar

Våra skogar är belägna kring Hällefors i norra Örebro län och Tierp i norra Uppland.